Erik Smink
Marketing,  Communicatie en International Fairs Tromp Group
“Jaap Groen staat voor mij synonime met precisiewerk en denken in grote lijnen met vooral oog voor detail. Jaap heeft verschillende video producties voor Tromp Group gemaakt. In mijn verantwoordelijkheid als communicatiemanager heb ik verschillende projecten met Jaap uitgewerkt. Eigenlijk volgden we altijd een pad, denkend vanuit een concept dat in dit geval vanuit marketing en slaes werd geboren verder uitwerken naar een draaiboek. In de business van Tromp Group is er veelal geen tijd om in alle rust een opname te plannen en stapje voor stapje het draaoiboek te volgen. Veelal dient er geimproviseerd te worden en juist om die reden werk ik ook graag met Jaap. Hij denkt in volgordes en werkt graag in die volgorde. Bij die improvisatie merk je dat Jaap aan het zoeken gaat maar altijd dicht bij de opdracht blijft. Verschillende keren ontdekte ik dat achteraf. In de montage en eindafwerking is Jaap een Pietje Precies en niet snel tevreden.
En met dergelijke talenten werk ik graag samen aan mooie en effectieve communicatie uitingen zoals video. Naast vakmanschap is Jaap ook gewoon een fijn mens, gewoon recht door zee en integer. Mooie eigenschappen.”

Coen Huisman
“Te gek om te zien hoe je bij het zoeken naar de eerste foto al languit in de natte bladeren ging liggen. -Je schroomt niet om in modderige bosjes te gaan liggen om op zoek te gaan naar een ideaal beeld.  to the point, maar ook in de flow van hoe het moment zich voordoet. Daardoor komt het ontspannen ongedwongen over, en hebben we foto’s van mensen die zichzelf zijn.
Ontspannen en ongedwongen, en kun je jezelf zijn. Heb erg genoten van je zelfredzaamheid, en vind het leuk om je zoektocht naar licht en lichtval te zien.”

Kasper Veenstra
VeenstraVisueel

“Iets wat mij altijd heeft geïntrigeerd aan het werk van Jaap is zijn creativiteit. Zijn bevlogenheid en out of the box gebruik van zijn flitsers getuigd van zijn vaardigheid. Een kwaliteit die maar weinig bezitten. Het is altijd een groot plezier om met hem samen te mogen werken.”
Bert Tol Bureau Arbeidsrecht
www.berttol.nl

“Voor de foto’s voor onze nieuwe website hebben we Jaap Groen van GROENfotografie gevraagd. Dat bleek een hele goede keus! Het resulteerde in prachtige foto’s die we goed konden gebruiken zowel voor de website als voor social media. En dat alles voor een schappelijke prijs.”
Back to Top