Commercieel
Fotografie
Voor fotografie wordt een uurtarief van € 95,00 gerekend. Voor de nabewerking/afwerking is het uurtarief € 35,00. U ontvangt de fotografie digitaal op originele bestandsgrootte en mag de beelden vrij gebruiken.
Film
Opname kosten zijn € 55,00 per uur. Montagekosten zijn € 45,00 per uur. Overige kosten zoals, muziekrechten, voice-over, locatie, of modellen zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Wanneer er een helder plan gemaakt is dan kan er een indicatie van de te verwachten kosten gemaakt worden. Natuurlijk kan ik met u van gedachten wisselen over een plan van aanpak.
Verhalend
Voor een geïncarneerde foto moet u rekening houden met extra opname kosten en bijkomende kosten als locatie en modellen.
Reiskosten vanaf Utrecht zijn € 0,45 per km.
Prijzen zijn excl BTW 21%
Particulier
Hier geld een tarief van € 95,00. Dit is incl BTW en afwerking/nabewerking. U ontvangt de beelden digitaal. U mag de beelden prive vrij gebruiken.
Reiskosten vanaf Utrecht zijn € 0,45 per km, de eerste 20 km worden niet berekend.
Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan behalve als u hiervoor de rechten afneemt. Gebruik van beelden op internet in de publieke sfeer alleen met naamsvermelding fotograaf en verwijzing naar GROENfotografie.nl
Het auteursrecht blijft bij de fotograaf.
Back to Top